Pressmeddelande från Utbildningsdepartementet

Pressträff med Mats Persson om lärar- och förskollärarutbildningarna

Publicerad

Onsdag den 5 juli håller utbildningsminister Mats Persson en pressträff för att presentera direktiven till en ny utredning om lärar- och förskollärarutbildningarna. På pressträffen medverkar även Patrick Reslow, skolpolitisk talesperson för Sverigedemokraterna.

Tid:
Plats: På plats eller digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Bella, ingång Rödbodgatan 6, eller digitalt via Zoom.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast onsdag den 5 juli kl. 12.00 via e-post till Linnea Ilbring, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt om du är reporter eller fotograf. Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering från kl. 13.30 via Rödbodgatan 6. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats att först få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Linnea Ilbring
Presskommunikatör, Utbildningsdepartementet
e-post till Linnea Ilbring
Sigrid Rydell Blomqvist
T.f. pressekreterare hos utbildningsminister Mats Persson
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-145 30 07
e-post till Sigrid Rydell Blomqvist
Oskar Cavalli-Björkman
Presskontakt för Sverigedemokraterna
Telefon 072-208 43 33

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.