Pressträff om nya åtgärder för att bryta rekryteringen av barn och unga till kriminella gäng

Publicerad

Måndag 20 november bjuder socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall in till pressträff, tillsammans med Christian Carlsson (KD), ordförande socialutskottet och Juno Blom (L), talesperson i barnrättsfrågor. Under pressträffen kommer nya åtgärder för att bryta rekryteringen av barn och unga till kriminella gäng att presenteras.

Tid:
Plats: På plats och digitalt. Föranmälda journalister kan delta på plats i Regeringens pressrum Rosenbad, Drottninggatan 1.

Praktisk information: Obligatorisk föranmälan senast måndag den 20 november kl. 12:30 via e-post till Christina Grapenfelt, se presskontakt. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt och i vilken funktion du vill delta (reporter eller fotograf). Skicka också med en bild på din presslegitimation.

Inpassering från kl. 13:30. Deltagande sker i mån av plats. Under pressträffen kommer de som är på plats i Regeringens pressrum vara de som först ställer frågor och genomför enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Ladda ner:

Presskontakt

Christina Grapenfelt
Presskommunikatör
Telefon 08-405 48 44
Mobil 0761278149
e-post till Christina Grapenfelt
Olivia Nensén
Pressekreterare hos socialtjänstminister Camilla Waltersson Grönvall
Mobil 076-1476954
e-post till Olivia Nensén
Arvid Janson (KD)
Pressekreterare
e-post till Arvid Janson (KD)
Johannes Ängessved (L)
Kommunikatör
e-post till Johannes Ängessved (L)

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.