Hoppa till huvudinnehåll

Ulf Kristersson

Statsminister Ulf Kristersson

Statsminister

Statsrådsberedningen

Regeringen och statsråden i sociala medier

Länkar till konton i sociala medier som Regeringskansliet ansvarar för och andra konton som statsråden använder finns här:

Aktuellt från Ulf Kristersson

  • Konkurrenskraft i fokus på extrainsatt EU-toppmöte

    Foto: Europeiska unionen

    På ett extrainsatt möte i Europeiska rådet som pågår 17-18 april diskuterar EU:s stats- och regeringschefer hur den långsiktiga europeiska konkurrenskraften ska förbättras. Det handlar bland annat om frågor som att stärka EU:s inre marknad, förenkla byråkratin för företag och säkerställa en stabil och förutsägbar energiproduktion.

  • Mäns våld mot kvinnor måste bekämpas med samma kraft som gängkriminaliteten

    Statsminister Ulf Kristersson och föreningen Unizons ordförande Olga Persson
    Statsminister Ulf Kristersson träffade Unizons ordförande Olga Persson för att diskutera vad som kan göras för att stoppa mäns våld mot kvinnor. Foto: Ninni Andersson/Regeringskansliet

    Statsminister Ulf Kristersson och jämställdhets- och biträdande arbetsmarknadsminister Paulina Brandberg träffade Unizons ordförande Olga Persson för att diskutera vad som kan göras för att stoppa mäns våld mot kvinnor.

  • Sverige är medlem i Nato

    Statsminister Ulf Kristersson och USA:s utrikesminister Antony Blinken.
    Statsminister Ulf Kristersson, USA:s utrikesminister Antony Blinken och utrikesminister Tobias Billström under deponeringen. Foto: Tom Samuelsson/Regeringskansliet

    Torsdagen den 7 mars överlämnade statsminister Ulf Kristersson Sveriges anslutningsinstrument till USA:s regering, som är så kallad depositarie för nordatlantiska fördraget. Därmed är Sverige medlem i Nato.

Innehåll från Ulf Kristersson

RSS Mail
Prenumerera

Totalt 385 träffar.

Laddar...