Pressmeddelande från Socialdepartementet

Digital pressträff om vaccin med Lena Hallengren och Ida Karkiainen

Publicerad

Torsdagen den 23 december bjuder socialminister Lena Hallengren och civilminister Ida Karkiainen in till en digital pressträff om vaccin. Vid pressträffen medverkar även Marie Morell, ordförande i SKR:s sjukvårdsdelegation och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Karin Tegmark Wisell.

Tid:
Plats: Digital pressträff. Pressträffen webbsänds på regeringen.se, på Regeringskansliets Youtube och Regeringskansliets Instagram.

Föranmälda journalister kan få möjlighet att ställa frågor via Zoom. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast torsdag 23 december kl. 9.30 via formuläret nedan. Alternativt skicka e-post till presskommunikatör Josefin Freij, se uppgifter nedan.

Arkiverade filmer finns hos Riksarkivet

Här fanns tidigare en eller flera filmer publicerade. Filmer sparas vanligtvis i sex månader på regeringen.se. Därefter arkiveras de hos Riksarkivet. Om du vill se filmen vänligen vänd dig till Riksarkivet. Filmer som producerats efter januari 2019 finns också tillgängliga på Regeringskansliets Youtubekanal.

Presskontakt

Josefin Freij
Presskommunikatör
Telefon 08- 405 48 26
e-post till Josefin Freij
Håkan Gestrin
T.f. pressekreterare hos socialminister Lena Hallengren
Mobil 073-0382042
e-post till Håkan Gestrin