Pressmeddelande från Socialdepartementet

Digital pressträff om vaccin med Lena Hallengren och Ida Karkiainen

Publicerad

Torsdagen den 23 december bjuder socialminister Lena Hallengren och civilminister Ida Karkiainen in till en digital pressträff om vaccin. Vid pressträffen medverkar även Marie Morell, ordförande i SKR:s sjukvårdsdelegation och Folkhälsomyndighetens generaldirektör Karin Tegmark Wisell.

Tid:
Plats: Digital pressträff. Pressträffen webbsänds på regeringen.se, på Regeringskansliets Youtube och Regeringskansliets Instagram.

Föranmälda journalister kan få möjlighet att ställa frågor via Zoom. Presslegitimation krävs. Obligatorisk föranmälan senast torsdag 23 december kl. 9.30 via formuläret nedan. Alternativt skicka e-post till presskommunikatör Josefin Freij, se uppgifter nedan.

Presskontakt

Josefin Freij
Presskommunikatör
Telefon 08- 405 48 26
e-post till Josefin Freij
Håkan Gestrin
T.f. pressekreterare hos socialminister Lena Hallengren
Mobil 073-0382042
e-post till Håkan Gestrin