Hoppa till huvudinnehåll
Statens offentliga utredningar från Finansdepartementet

På jakt efter den goda affären - analys och erfarenheter av den offentliga upphandlingen SOU 2011:73

Publicerad Uppdaterad

Ladda ner:

Måndagen den 21 november 2011 överlämnade Upphandlingsutredningen (S Fi 2010:06) sitt delbetänkande På jakt efter den goda affären - analys och erfarenheter av den offentliga upphandlingen till civil- och bostadsministern.

Upphandlingsutredningens huvudsakliga syfte har varit att utvärdera upphandlingsregelverket ur ett ekonomiskt och samhällspolitiskt perspektiv samt se över systemet för insamling av upphandligsstatistik och vilka uppgifter som ska samlas in.

Delbetänkandet är omvärlds- och problembeskrivande och anger utredningens vägval inför det fortsatta arbetet. Utredningen återkommer med förslag i slutbetänkandet.

Laddar...