Pressmeddelande från Näringsdepartementet

Pressträff om Sveriges livsmedelsberedskap

Publicerad

Måndag den 30 maj bjuder landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg in till en pressträff med en uppdatering om läget i livsmedelskedjan och arbetet med livsmedelsberedskapen. Deltar på pressträffen gör även Jordbruksverkets generaldirektör Christina Nordin och Livsmedelsverkets generaldirektör Annica Sohlström.

Tid:
Plats: Digitalt och på plats i Bella, kvarteret Björnen. Entré via Rödbodgatan 6. Möjlighet finns att delta via länk.

Obligatorisk föranmälan senast måndag den 30 maj kl. 10.00 via e-post till Elias Aneheim Ulvenäs, se presskontakt nedan. Ange namn, redaktion, om du vill delta på plats eller digitalt samt i vilken funktion du deltar (reporter eller fotograf). Skicka också med kopia på presslegitimation. Inpassering sker från kl. 10.45 via Rödbodgatan 6, deltagande i mån av plats. Under pressträffen kommer journalister som deltar på plats att först få ställa frågor och genomföra enskilda intervjuer. Journalister som deltar digitalt kommer att få praktisk information via mejl.

Det kommer att finnas möjlighet till enskilda intervjuer efter pressträffen.

Presskontakt

Elias Aneheim Ulvenäs
Presskommunikatör
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 076-142 72 52
e-post till Elias Aneheim Ulvenäs
Max Ney
Pressekreterare hos landsbygdsminister Anna-Caren Sätherberg
Telefon (växel) 08-405 10 00
Mobil 073-094 25 40
e-post till Max Ney

Webb-tv

Du kan följa sändningen direkt eller se den i efterhand på regeringen.se eller på Regeringskansliets Youtubekanal.