Närings­departementet

Näringsdepartementet har ansvar för frågor som rör bolag med statligt ägande, näringsliv, innovation, landsbygd, livsmedel och regional utveckling.

Aktuellt från Näringsdepartementet

  • Digital pressträff med näringsministern, Folkhälsomyndigheten och Svensk Handel

    I dag fredag den 20 november höll näringsminister Ibrahim Baylan en digital pressträff tillsammans med Folkhälsomyndighetens generaldirektör Johan Carlson och Svensk Handels vd Karin Johansson.

  • Omsättningsstöd till enskilda näringsidkare införs

    Mot bakgrund av att många enskilda näringsidkare har drabbats hårt ekonomiskt till följd av covid-19-utbrottet har regeringen idag fattat beslut om omsättningsstöd till enskilda näringsidkare. Stödet träder i kraft den 9 november och bygger på en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna.

Regeringskansliet

För företagare med anledning av covid-19

Många företagare hör av sig till Regeringskansliet med frågor om de åtgärder som regeringen har vidtagit för att stödja och underlätta för företag att ta sig igenom den här krisen. Här finns samlad information om dessa åtgärder.

Regeringskansliet

Näringsdepartementets områden i budgetpropositionen för 2021

Här kan du läsa om satsningarna som görs i budgetpropositionen för 2021 inom Näringsdepartementets områden. Förslagen bygger på en överenskommelse mellan regeringspartierna, Centerpartiet och Liberalerna.

Innehåll från Näringsdepartementet

Prenumerera

Totalt 6174 träffar.